موتور برق چیست؟و انواع موتور برق

موتور برق چیست؟و انواع موتور برق

موتور برق ها در عملکرد خودشان بسیار شبیه دیزل ژنراتور ها هستند اما در ابعاد کوچیکتر بر همین پایه کارخانه هایی که در تولید ژنراتور و دیزل زنراتر پیشتاز می باشند برای راحتی  در کار مشتری به تولید این وسیله  اقدام کردند. و در همین اساس به تولید انواع موتور برق در مدل های مختلف پرداختند که در دو نوع گازئیلی و بنزینی در بازار وجود دارد.

 
  • موتور برق های بنزینی :

موتور برق های بنزینی، پرکاربرد ترین نوع از موتور برق  شناخته شده اند. این نوع موتور برق ها برای کارکردن طولانی مناسب هستند.  سوخت موتور برق های بنزینی همان طور که از اسم هاشون پیداست با بنزین می باشد. باتوجه به نوع سوخت این محصول گازهای اکسید کربن و دی اکسید کربن تولید می شود که باید در فضای باز مورد استفاده قرار گیرد در غیر اینصورت موجب خفگی می گردد.

اجزای تشکیل دهنده موتور برق ها عبارت اندز:

  1. سیسنم سوخت : یک باک می باشد که برای سوخت موتور استفاده می شود.
  2. سیستم ولتاژ : وظیفه تنظیم مقدار ولتاژی که از موتور برق خارج می شود و ظیفه تبدل AC  به DC  و بلعکس را بر عهده دارد.
  3. موتور : این بخش از موتور برق قسمت تامین کننده انرژی اصلی مکانیکی را بر عهده دارد.
  4. روغن : بخاطر کار کردن طولانی مدت با موتور برق در روز ممکن است اجزا دستگاه دچار سائیدگی شود که با بودن سیستم روغن کاری این مشکل به حداقل می رسد.
  5. موتور برق بنزینی:یکی از مناسب ترین و طولانی ترین و محکم ترین دستگاها موتوربرق بنزینی می باشدکه با سوخت بنزینی کار میکند و به خاطر تولید گازهای دی اکسید کربن باید در فضای باز استفاده شود چون در غیر این صورت باعث خفگی می شود